Камери шокової заморозки

Інтенсивне заморожування харчових продуктів - процес зниження температури від початкової до температури глибокої заморозки (-35 ... -40 градусів за Цельсієм) за допомогою формування крижаних кристалів малого розміру. Такі кристали льоду не руйнують клітинну структуру продукту, зберігають його смакові й корисні якості в первісному вигляді. Камери шокової заморозки значно прискорюють повне заморожування продуктів. Всі етапи: охолодження поверхні, внутрішнього шару й доморожування, прискорюються завдяки стрімкому зниженню температури продукту по всій його масі за допомогою інтенсивного руху повітря всередині морозильної камери.

Компанія «Хладсервіс» пропонує проектування, продаж і будівництво промислових камер шокової заморозки з урахуванням вимог клієнта, технологій, санітарних норм і норм безпеки. Підбираємо оптимальне за ціною енергозберігаюче обладнання, рекомендуємо кращі моделі для ефективного ведення комерційного бізнесу. Холодильне обладнання нашої компанії успішно використовується на підприємствах по всій Україні.

Усі права на сайт належать ПП "Хладсервіс", 2008 - 2020 г. Розробка сайта - SEO-City